Όλοι παρόντες, για τον Μίμη και την αυτοβιογραφία του - Φωτογραφίες

Κατάμεστη η αίθουσα στο Ηράκλειο που παρουσιάστηκε το βιβλίο του Μίμη Ανδρουλάκη

Το αδιαχώρητο παρατηρήθηκε το βράδυ της Τρίτης στην Αίθουσα Ανδρόγεω του Δήμου Ηρακλείου, όπου παρουσιάστηκε η αυτοβιογραφία του Μίμη Ανδρουλάκη «Κάτω από τις στάχτες».
Μεταξύ αυτών που έδωσαν το παρών, ήταν ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης και ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός, ο πρώην Δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός, αντιπεριφερειάρχες, αντιδήμαρχοι και πλήθος κόσμου. 

Αρναουτάκης Ανδρουλάκης Μίμης

Καλοκαιρινός Ανδρουλάκης Μίμης

Σημειώνεται ότι η εκδήλωση από το Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης και τις Εκδόσεις Πατάκη, πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, ενώ για το βιβλίο μίλησαν η Αγγέλα Καστρινάκη, Καθηγήτρια της Νεοελληνικής Φιλολογίας στο Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, ο Γιώργος Νικολακάκης, Καθηγητής Πανεπιστημίου Κρήτης και ο Στέλιος Τσαγκαράκης, Διδάκτωρ Πολιτικής Επιστήμης και field manager του Κέντρου Πολιτικής Έρευνας και Τεκμηρίωσης του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης. 
Συντόνισε η δημοσιογράφος Κορίνα Καφετζοπούλου

Παρουσίαση βιβλίου Ανδρουλάκη

Η έκδοση «Κάτω από τις στάχτες» αποτελεί την πολυαναμενόμενη συνέχεια του βιβλίου «Πριν κλείσουν τα φώτα», που σημείωσε τεράστια επιτυχία. Βιώματα του συγγραφέα ανακατεύονται με μυστικά, παρασκήνια και συγκλονιστικές αποκαλύψεις, που αφορούν τους πολιτικούς που έγραψαν τη μεταπολιτευτική ιστορία της Ελλάδας. «Το βιβλίο είναι αυτοβιογραφικό αλλά τέμνεται με την Ιστορία και βεβαίως αποτελεί μια συμβολή στις βιογραφίες των άλλων», έχει αναφέρει ο Μ. Ανδρουλάκης.
«Είναι μια σημαντική συμβολή στη βιογραφία του Φλωράκη, του Κύρκου, του Καραμανλή, του Παπανδρέου, του Μητσοτάκη, των πρωταγωνιστών της Mεταπολίτευσης. Ουσιαστικά, σας ξεναγώ στον μακρινό πλανήτη “Μεταπολίτευση” και θέλω να μιλήσω με έναν διαφορετικό τρόπο για την Ιστορία, με προσωπογραφίες σε σκηνές με ευτράπελα με έναν διαφορετικό τρόπο, ώστε να δώσω όλες τις διαστάσεις των προσώπων και των πραγμάτων», επεσήμανε ο ίδιος. 

Παρουσίαση βιβλίου Ανδρουλάκη

Παρουσίαση βιβλίου Ανδρουλάκη

Παρουσίαση βιβλίου Ανδρουλάκη

Παρουσίαση βιβλίου Ανδρουλάκη
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ