"Την επόμενη φορά να πας στο Δελφινάριο"!

"Την επόμενη φορά να πας στο Δελφινάριο"!

Με τι ασχολείται η χώρα

Την αντίδραση του Πέτρου Τατσόπουλου προκάλεσε η συνέντευξη του βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος δήλωσε ότι "Οι Έλληνες θέλουν Κολοκοτρώνη, Καραϊσκάκη και Ιησού Χριστό". Ο γνωστός συγγραφέας ανταπάντησε μέσω του λογαριασμού του καλώντας τον κ. Μπογδάνο να πάει... στο Δελφινάριο.

O βουλευτής Α' Αθήνας της εξέφρασε την άποψη ότι πολλοί Έλληνες κοιτούν με σκεπτικισμό το έργο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» και εκτίμησε ότι δεν έχει καταφέρει, μέχρι τώρα, να επιτελέσει το έργο της, μιλώντας στον Alpha

Ο Πέτρος Τατσόπουλος έγραψε στην ανάρτησή του: "Να υποθέσουμε ότι ο Ιησούς Χριστός ήταν πάντοτε στο πλευρό μας, ακόμη και όταν χάναμε στο πεδίο της μάχης -θα βαριόταν τότε να παρέμβει ή θα ήταν αλλού απασχολημένος. Να υποθέσουμε επίσης ότι ο Καραϊσκάκης πολεμούσε πάντοτε στο πλευρό του Κολοκοτρώνη, ακόμη και όταν προσπαθούσε ο Καραϊσκάκης να εξοντώσει τον Κολοκοτρώνη, όπως και ο Κολοκοτρώνης τον Καραϊσκάκη. Ψιλά γράμματα. Σε τίποτε από όλα αυτά δεν υποχρεώνεσαι να απαντήσεις, όταν πιστεύεις ακράδαντα ότι απευθύνεσαι σε ένα εκλογικό ακροατήριο με νοημοσύνη νηπίου. Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή -πόσω μάλλον η Θρησκοκαπηλία και η Εθνοκαπηλία, δύο από τις πιο κερδοφόρες δραστηριότητες, όχι μόνο στην Ελλάδα. Εάν καταφέρεις, μάλιστα, και την συνδυάσεις με τη Φαιδρότητα, δεν πρόκειται να πεινάσεις ποτέ, Κωνσταντίνε· και στη Βουλή να μην ξαναμπείς, σε περιμένει το Δελφινάριο".

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ