Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι προσλαμβάνονται ως υδρονομείς;

Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι προσλαμβάνονται ως υδρονομείς;

Είναι απορίας άξιο πώς, σε περίοδο που η ανεργία "καλπάζει", υπήρξαν μόνο 7 αιτήσεις για τις έξι εποχικές προσλήψεις

Οι μέρες είναι πονηρές και χρειάζεται προσοχή από όλους μας, γιατί η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να είναι αλλά να φαίνεται και... τίμια! 

Στο δήμο Μαλεβιζίου, για παράδειγμα, μαθαίνω πως υπήρχε η ανάγκη ( όπως και σε όλους τους δήμους την καλοκαιρινή περίοδο) να προσληφθούν υδρονομείς για τις ανάγκες της άρδευσης της περιοχής. 

Συνήλθε λοιπόν δια περιφοράς το δημοτικό συμβούλιο, πάρθηκε λόγω του κατεπείγοντος η απόφαση και για 6 υδρονομείς στην περιοχή του δήμου, κατατέθηκαν 7 αιτήσεις. Προσελήφθησαν οι 6 από αυτούς οι οποίοι όπως μαθαίνω, τρεις εξ αυτών, ήταν και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με το συνδυασμό του Μενέλαου Μποκέα στις τελευταίες δημοτικές εκλογές!

Πιθανότατα να τηρούν όλες τις προϋποθέσεις για να προσληφθούν, δεν αντιλέγω, από την άλλη βέβαια δεν παύει να εκπέμπει ένα μήνυμα παλαιοκομματισμού, που θέλουμε να ξεχάσουμε, ειδικά όταν νέοι άνθρωποι μεταφέρουν νέο ήθος στα πολιτικά μας πράγματα και επίσης μας προκαλεί εντύπωση, πως με την ανεργία να βρίσκεται σε υψηλές ταχύτητες, για 6 θέσεις έστω και εποχικού χαρακτήρα, κατατέθηκαν μόνο 7 αιτήσεις! Με ενδιαφέρον περιμένω την απάντηση...

Φωτογραφία αρχείου

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ