Τουρίστας εξυμνεί την Βαρκελώνη, την ώρα που από πίσω του κλέβουν τσάντα!

Newsroom
Newsroom

Ο τουρίστας μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για τη Βαρκελώνη, την ώρα που κάποιος από πίσω του έκλεβε μια τσάντα, σε ζωντανή σύνδεση!

Οι δημοσιογράφοι καναλιού της ισπανικής τηλεόρασης ξεχύθηκαν στις παραλίες για να πάρουν συνέντευξη από τουρίστες, ρωτώντας τους για το πώς περνάνε τις διακοπές τους και αν τους αρέσει η χώρα. Ένας από τους ερωτηθέντες είχε να πει τα καλύτερα, ωστόσο, την ώρα που δήλωνε: «Αγαπώ τη Βαρκελώνη!», η κάμερα «έπιασε» κάποιον να κλέβει την τσάντα ενός άλλου παραθεριστή!

Ο τουρίστας συνέχισε στο μεταξύ να «πλέκει» το εγκώμιο της Βαρκελώνης, μιλώντας για τον υπέροχο καιρό της, τα φαγητά και τα πανέμορφα νερά της παραλίας όπου βρίσκονταν. Μετά από λίγο, το θύμα της κλοπής διέκοψε το λογύδριο του τουρίστα, φωνάζοντας: «Κάποιος μου έκλεψε την τσάντα, τον είδε κανείς;»

 

Το βίντεο έγινε viral στα μέσα της Ισπανίας, με τις Αρχές να καταφέρνουν, στο τέλος, να εντοπίσουν τον θρασύτατο κλέφτη.

«Χάρη σε ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε στα κοινωνικά δίκτυα και την αστυνομική αναφορά του θύματος, εντοπίσαμε τον δράστη μιας κλοπής στην παραλία Sant Miquel», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ