Τρέχουν να κάνουν το εμβόλιο; Όχι ακριβώς...

Τρέχουν να κάνουν το εμβόλιο; Όχι ακριβώς...

Κάποιοι κλείνουν ραντεβού και δεν εμφανίζονται

Οι εμβολιασμοί συνεχίζονται κανονικά πλέον στα νοσοκομεία της Κρήτης και όλο το πράγμα έχει αποκτήσει πλέον ένα ρυθμό για να ολοκληρωθεί προς το τέλος του μήνα. Και όλοι που έχουν δηλώσει ότι θα εμβολιαστούν με μεγάλη συνέπεια προσέρχονται. Όλοι; Οχι ακριβώς όπως μαθαίνω. Κάποιοι έχουν δηλώσει να εμβολιαστούν , αλλά στο καθορισμένο ραντεβού δεν εμφανίζονται! Με τον κίνδυνο και να χαθεί πολύτιμος χρόνος, αλλά και...δόσεις εμβολίου που ετοιμάζονται! Και γι αυτό επανέρχονται οι σκέψεις να γινόταν υποχρεωτικός ο εμβολιασμός στους υγειονομικούς.

Μάλιστα ήδη σε σχετικά φόρα των νοσοκομείων γίνονται σχετικές εκκλήσεις , όπως αυτή "Παράκληση προς όσους δε σκοπεύουν να προσέλθουν στο προγραμματισμένο ραντεβού για τον εμβολιασμό να ενημερώνουν εγκαίρως το εμβολιαστικό κέντρο ώστε να καλείται κάποιος άλλος στη θέση τους και να μη χάνονται ραντεβού και δόσεις εμβολίου!"

Τι συμβαίνει άραγε; Αμέλεια; Ασυνέπεια ή εσκεμμένο στρίβειν του εμβολιασμού; Έμπειρος νοσοκομειακός παράγων μου έλεγε ότι "φυσικά υπάρχουν και οι ξεχασιάρηδες, αλλά νομίζω ότι έχει να κάνει με κάποιους που αρχικά πίστευαν ότι "για τους ανθρώπους στα νοσοκομεία ο εμβολιασμός θα είναι υποχρεωτικός. Δήλωναν και τώρα που κατάλαβαν ότι είναι προαιρετικό το εμβόλιο την κάνουν την τελευταία στιγμή"! Μάλλον όμως δεν ξέρουν ότι προμηνύεται δύσκολο Καλοκαίρι για όσους δεν εμβολιαστούν και σταματώ εδώ χωρίς άλλο σχόλιο.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ