Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν ζόρικο Οκτώβριο

Newsroom
Newsroom

Μήπως και το δικό σου βρίσκεται στη "black list";

Ο Οκτώβριος επιφυλάσσει προβλήματα και εμπόδια για συγκεκριμένα ζώδια. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά, δε χρειάζεται ούτε να πανικοβάλλεσαι, ούτε να φοβάσαι, αλλά να προσέχεις λίγο περισσότερο και να είσαι προετοιμασμένος να διαχειριστείς τα όποια ζητήματα ανακύψουν με ψυχραιμία και αισιοδοξία!

Τα ζώδια που θα ζοριστούν τον Οκτώβριο είναι τα εξής:

ΚΡΙΟΣ: Στα σκληρά...

Τα κακά νέα έρχονται για σένα του πολύπαθου 3ου δεκαημέρου, καθώς ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Ερμής στον Ζυγό θα τετραγωνιστούν διαδοχικά με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενώ και η Πανσέληνος στις 9, στο ζώδιό σου, δείχνει, αλλά δε θα είναι καθόλου... ρομαντική. Όπως καταλαβαίνεις οι σχέσεις σου θα γίνουν πεδίο μάχης είτε από ζητήματα του παρελθόντος, που βιάστηκες να ξεφορτωθείς όπως-όπως ή θεωρούσες ότι είχαν λυθεί, είτε από καινούργια που θα δημιουργηθούν από την άλλη πλευρά, που θα σε εξοργίσουν. Όπως και να έχει, δε θα έχεις και το μαχαίρι και το πεπόνι, αντίθετα, οι άλλοι θα καθορίσουν τις εξελίξεις, κάτι που σημαίνει ότι το τέλος μιας σχέση ή συνεργασίας είναι πολύ κοντά και μάλιστα θα σε τσούξει κι αρκετά. Το μόνο παρήγορο είναι ότι ό,τι κι αν καταστραφεί, σκέψου ότι έτσι κι αλλιώς σάπιο ήταν, οπότε θα κάνεις μια νέα αρχή.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάσανο μεγάλο

Αυτό που πάντα σε έκαιγε είναι το σπίτι και η οικογένειά σου, όμως τα πράγματα στον συγκεκριμένο τομέα θα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, με τις σχέσεις μεταξύ σας να φτάνουν σε οριακό σημείο κάποια στιγμή, όταν βάλει και ο Πλούτωνας το χεράκι του, που όπως γνωρίζεις, δεν αφήνει μισοτελειωμένες δουλειές. Δίνει μια και τα ξαποστέλνει όλα, ειδικά αν υπήρξε και... προηγούμενο, στο οποίο έδωσες άφεση αμαρτιών. Το ότι θα στενοχωρηθείς πολύ είναι γεγονός, ίσως μηδενίσεις και συναισθήματα που έτρεφες, μπορεί να χάσεις και σε υλικό επίπεδο, μια κληρονομιά, ένα ακίνητο ή πράγματα που είχαν για σένα μεγάλη αξία, όμως δεν αποκλείεται το μήνυμα που σου στέλνεται να είναι ότι είναι καιρός να κόψεις εσύ τα δεσμά του παρελθόντος, να απελευθερωθείς απ' ό,τι σε κρατάει και να ξεκινήσεις και πάλι από την αρχή. Η Πανσέληνος στις 9 είναι το ορεκτικό, το κύριο πιάτο θα έρθει μετά τις 12.   

 

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ