Banana Bread χωρίς μίξερ!

Δε χρειάζεται μίξερ για αυτή τη συνταγή! Αν θέλετε, μπορείτε να ανακατέψετε τα πάντα σε ένα μπολ. Οι καλύτερες μπανάνες για ψωμί μπανάνας είναι αυτές που είναι πολύ ώριμες.

Υλικά συνταγής:

2 έως 3 πολύ ώριμες μπανάνες, ξεφλουδισμένες 

1/3 φλιτζάνι λιωμένο βούτυρο, ανάλατο ή αλατισμένο

1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα

μια πρέζα αλατιού

3/4 φλιτζάνι ζάχαρη (1/2 φλιτζάνι αν θέλετε λιγότερο γλυκό, 1 φλιτζάνι αν είναι πιο γλυκό)

1 μεγάλο αυγό, χτυπημένο

1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας

1 1/2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Εκτέλεση:

Προθερμάνετε το φούρνο στους 175 ° C και βουτυρώνουμε ένα ταψί 4x8 ιντσών.

Σε ένα μπολ ανάμειξης, πολτοποιήστε τις ώριμες μπανάνες με ένα πιρούνι μέχρι να λείψουν τελείως. Ανακατέψτε το λιωμένο βούτυρο στις πουρέ μπανάνες.

Ανακατέψτε στη μαγειρική σόδα και το αλάτι. Προσθέστε τη ζάχαρη, το χτυπημένο αυγό και το εκχύλισμα βανίλιας. Ανακατέψτε στο αλεύρι.

Ρίξτε το μείγμα στο ταψί σας. Ψήνουμε για 50 λεπτά έως 1 ώρα στους 175 ° C.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ