Το Ελληνικό βιντεοπαιχνίδι Eresys κυκλοφορεί από Λαρισαίους Developers

Newsroom
Newsroom

Κυκλοφορεί στις 20 Απριλίου για PC σε Early Access

Η ομάδα πίσω από το επιτυχημένο βιντεοπαιχνίδι δράσης και τρόμου, The Shore ανακοίνωσε το νέο της δημιούργημα που ονομάζεται Eresys, με ημερομηνία κυκλοφορίας τις 20 Απριλίου 2023. Όπως αναφέρουν στην πρόσφατη ανακοίνωση τους “Το ταξίδι της ανάπτυξης του νέου μας δημιουργήματος εμπνευσμένο πάντα από τον Χ.Φ Λάβκραφτ και τα διάσημα έργα, φτάνει στο τέλος του. Νιώθουμε την περιφάνεια να ανακοινώσουμε ότι το Eresys θα κυκλοφορήσει για PC στις 20 Απριλίου 2023”

 


Το Eresys είναι ένα Co-Op game το οποίο απαιτεί συνεργασία και συγκέντρωση μεταξύ των τεσσάρων πρωταγωνιστών. Οι παίκτες θα πρέπει να συνεργαστούν και να μείνουν ενωμένοι για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τις τρομακτικές οντότητες της Μυθολογίας του Λαβκραφτ. Μέσα σε ένα πολύ διαδραστικό και έντονο περιβάλλον, οι 4 cultists θα συναντήσουν διάφορες προκλήσεις και εμπόδια. Ετοιμαστείτε για μια μοναδική εμπειρία…

Δείτε το επίσημο τρειλερ κυκλοφορίας:


Η Dragonis Games μας έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν λόγω τον προηγούμενων παιχνιδιών εκ των οποίων ένα απέσπασε το βραβείο του καλύτερο Ελληνικού παιχνιδιού 2021 “Greek Game of the Year 2021”. Η ομάδα έχει έδρα τη Λάρισα και αποτελείται από τρεις ταλαντούχους νέους, οι οποίοι μέσα σε πορεία 3 ετών έχουν ήδη κυκλοφορήσει 2 τίτλους και ετοιμάζονται για τον πολυαναμενόμενο τρίτο τίτλο, το Eresys που προαναφέραμε. Ο Άρης Δραγώνης (CEO), ο Αλέξανδρος Γκορμπένκο (Marketing Manager) και ο Θεοφάνης Γαβριηλίδης (Community Manager).  αποτελούν τον πυρήνα της Dragonis Games και συνεχώς μας χαρίζουν αξέχαστες στιγμές διασκέδασης μέσω των δημιουργημάτων τους.

 


Το μόνο που απομένει να κάνετε μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του παιχνιδιού είναι να το προσθέσετε στην Steam Wishlist σας ώστε να ενημερωθείτε τη στιγμή που θα κυκλοφορήσει.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ