Επτά σημάδια ότι είστε ερωτευμένοι μεταξύ σας και δεν το ξέρετε

Επτά σημάδια ότι είστε ερωτευμένοι μεταξύ σας και δεν το ξέρετε

Καμιά φορά, το σύνορο ανάμεσα σε μια υπέροχη φιλία και σε μια τρυφερή ερωτική σχέση είναι λεπτό και εύθραυστο.

Αν παραλείψουμε την ανάλυση περί ύπαρξης ή μη φιλίας μεταξύ ανδρών και γυναικών ή, τέλος πάντων, μεταξύ ανθρώπων που υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσαν να είναι ζευγάρι ή εραστές, οδηγούμαστε απευθείας σε ένα άλλο ζήτημα:

Μπορούν δύο φίλοι να είναι ερωτευμένοι και να μην το ξέρουν; Να μην το έχουν πάρει χαμπάρι ακόμα;

Απάντηση:

Μα φυσικά. Κι αν δεν είναι ερωτευμένοι με την κοινή έννοια του όρου (καρδιοχτύπια, πεταλούδες στο στομάχι κι άλλα τέτοια νόστιμα κλισέ) τότε μπορεί να έχουν, έστω ακουσίως, δημιουργήσει άριστες συνθήκες ερωτικής συνύπαρξης.

Δεν σημαίνει αυτό ότι το μεταξύ τους σεξ θα είναι τέλειο ή ότι είναι απαραιτήτως πλασμένος ο ένας για τον άλλον, αλλά ότι, λίγο λίγο, ύφαναν από κοινού μια ιδιότυπη συνθήκη αγάπης: οικειότητα, χωρίς σεξουαλική επαφή, νοιάξιμο, χωρίς διεκδικήσεις από αυτές συναντώνται στους ερωτικούς δεσμούς.

Μερικά από τα σημάδια που μπορείτε να προσέξετε στην μεταξύ σας σχέση και να σας οδηγήσουν σε κάποια συμπεράσματα είναι τα παρακάτω:

1.Εδώ και καιρό, κανείς από τους δυο σας δεν έχει σχέση, ούτε δείχνει να επιθυμεί και διακαώς να βρει

2.Όταν μοιράζεστε, τελευταία, τις σεξουαλικές σας εμπειρίες νιώθετε μικρά τσιμπήματα ζήλιας ή δυσφορίας και είστε βέβαιος/η ότι ισχύει το ίδιο για την άλλη πλευρά-συνήθως, εκδηλώνονται με ζήλεια!

3.Κάνετε μαζί πράγματα που συνήθως κάνουν τα ζευγάρια. Παραγγέλνετε, κανονίζετε βραδιά ταινίας, αποφεύγετε κοινούς φίλους, συχνά θέλετε να μείνετε οι δυο σας…

4. Λείπετε αφόρητα ο ένας στον άλλον. Όταν κάνετε μέρες ή εβδομάδες να ιδωθείτε νιώθετε μια παράξενη χαρά, βαθιά, ανεξήγητη, μεγαλύτερη από αυτήν που θα νιώθατε για έναν φίλο ή φίλη σας.

5.Δυσχεραίνετε την διαδικασία «προξενιού» του φίλου ή της φίλης με τρίτα πρόσωπα, με έντεχνο και καλά κρυμμένο τρόπο.

6. Έχετε συχνά ερωτικά όνειρα για το συγκεκριμένο πρόσωπο.

7.Πριν βρεθείτε, ετοιμάζεστε επιμελέστερα από ό, τι όταν συναντιέστε με άλλους φίλους.

Τα σημάδια είναι κι άλλα…

Βρείτε μέσα σας τι θέλετε περισσότερο και, κυρίως, τολμήστε, με κίνδυνο πάντα να διαψευσθείτε, αλλά με την ευτυχία της απελευθέρωσης των συναισθημάτων σας!

Πηγή: in.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ