Γαρίδες με σάλτσα κάρυ

Newsroom
Newsroom

Έτοιμες σε 10 λεπτά

Υλικά

  • 200 γρ. μεγάλες ωμές γαρίδες
  • 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
  • Ένα μικρό κομμάτι τζίντζερ, τριμμένο
  • 2 κ. σ. πάστα κάρυ
  • 400 γρ. κονσέρβα γάλα καρύδας
  • Λίγο κόλιανδρο
  • Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Βήμα 1
Ζεστάνετε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι.
Βήμα 2
Σοτάρετε το σκόρδο και το τζίντζερ για μερικά λεπτά και, στη συνέχεια, ανακατέψτε την πάστα κάρυ και μαγειρέψτε για ένα λεπτό.
Βήμα 3
Προσθέστε το γάλα καρύδας και αφήστε το να σιγοβράσει.
Βήμα 4
Προσθέστε τις γαρίδες και μαγειρέψτε μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν.
Βήμα 5
Πασπαλίστε με τον κόλιανδρο και σερβίρετε.

 

 

Πηγή: newsbeast.gr / Φωτογραφία από Jason Goh από το Pixabay

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ