Κεφτεδάκια με πλιγούρι, σάλτσα ντομάτας και λαδοτύρι Μυτιλήνης

Newsroom
Newsroom

Δείτε τη συνταγή!

ΥΛΙΚΑ για 8 άτομα

Για τα κεφτεδάκια

1 κούπα πλιγούρι ψιλό
1 κούπα βραστό νερό
1 πατάτα βρασμένη
4 κ.σ. λαδοτύρι Μυτιλήνης
3 κ.σ. σιμιγδάλι ψιλό
10 κ.σ. αλεύρι
1 αβγό
1/2 κ.σ. πελτές ντομάτας
1/2 κ.γ. πάπρικα Αλάτι-πιπέρι

Για τη σάλτσα
3 ντομάτες ξεφλουδισμένες
1 κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
1 κ.σ. πελτές ντομάτας
4 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι-πιπέρι

Για το σερβίρισμα
2 κρεμμυδάκια φρέσκα
1 κούπα μαϊντανός
Ξύσμα από 1 λεμόνι
Λαδοτύρι Μυτιλήνης
Γιαούρτι στραγγιστό

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ