Μιλφέιγ με μους λευκών τυριών και μαρμελάδα φράουλας

Newsroom
Newsroom

Aπό τον Δημήτρη Σκαρμούτσο

Υλικά:

1 πακέτο φύλλο σφολιάτας,
Για τη μους τυριών:
200 γρ. τυρί κρέμα,
400 γρ. φέτα,
150 γρ. ανθότυρο,
ξύσμα από 1 λεμόνι,
1 κ.γ. μοσχοκάρυδο,
10 φύλλα βασιλικού,
30 ml ελαιόλαδο,
1 κ.γ. πιπέρι,
Για τη μαρμελάδα φράουλας:
1 κιλό φράουλες,
ξύσμα από 1 λεμόνι,
4 κ.σ. μέλι,
1 βανιλίνη
1 κ.γ. γλυκάνισο.





 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ