Ο σεφ Νικόλας Σακελλαρίου φτιάχνει την καλύτερη λεμονόπιτα

Εύκολη συνταγή για ένα λαχταριστό γλυκό

Ένα ιδιαίτερο γλυκό ετοιμάζει σήμερα ο σεφ Νικόλας Σακελλαρίου στην κουζίνα της «Ελένης».

Φτιάχνει  λεμονόπιτα – lemon pie σαν του ζαχαροπλαστείο για όσους αγαπούν τα γλυκά.

Για τη βάση

350 γραμμ. μπισκότα τύπουdigestive

115 γραμμ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

Άρωμα βανίλιας

Λίγο αλάτι

Για την κρέμα

6 αβγά

80 γραμμ. κορν φλάουρ

100 γραμμ. ζάχαρη

1 λίτρο γάλα

220 ml κρέμα γάλακτος

Χυμό από 3 λεμόνια

Ξύσμα από 1 λεμόνι

Για την σαντιγί

500 ml. κρέμα γάλακτος

80 γραμμ. ζάχαρη άχνη

Πηγή: in.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ