Παπαρδέλες με κοτόπουλο, μανιτάρια και κρόκο Κοζάνης!

Μια συνταγή του Σταύρου Βαρθαλίτη!

Υλικά: 250 γρ. ζυμαρικά παπαρδέλες, 300 γρ. φιλέτο κοτόπουλο (στήθος ή μπούτι), 50 γρ. ελαιόλαδο, 8 λευκά μανιτάρια, 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 1 σκελίδα σκόρδο, 60 γρ. κρασί λευκό, 150 γρ. ζωμό λαχανικών, 200 γρ. κρέμα γάλακτος, 35%, 1 κ.γ. κρόκος Κοζάνης, 2 κλωνάρια φρέσκια ρίγανη, Αλάτι, Φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Υλικά για το σερβίρισμα: 80 γρ. τριμμένη παρμεζάνα.

 

 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ