Πέστο κονσερβολιά Ροβίων με ζυμαρικά, δυόσμο και φέτα

Newsroom
Newsroom

Δείτε τη συνταγή!

ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα

Για το πέστο
60 γρ. κουκουνάρι καβουρδισμένο
60 γρ. δυόσμος
200 γρ. κονσερβολιά Ροβίων χωρίς κουκούτσι
Ξύσμα και χυμό από 1/2 λεμόνι
3 κ.σ. κεφαλοτύρι
80 ml ελαιόλαδο
Αλάτι-πιπέρι

Για το σερβίρισμα
400 γρ. ζυμαρικά ορικέτε
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Φύλλα δυόσμου
2 κρεμμυδάκια φρέσκα
150 γρ. φέτα

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ