Πίτσα ταψιού με προζύμι

Newsroom
Newsroom

Δείτε τη συνταγή!

ΓΙΑ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ
500 γρ. αλεύρι 00 (Caputo saccorosso) 350 γρ. νερό
100 γρ. προζύμι στο πικ του
(εναλλακτικά 5 γρ. ξηρή μαγιά) 15 γρ. ελαιόλαδο
10 γρ. αλάτι

ΓΙΑ ΤΑ TOPPINGS
σάλτσα τομάτας
mozzarella fior di latte
mozzarella μπαστούνι κομμάτι 350 γρ. ελαιόλαδο
φύλλα βασιλικού

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ