Πώς μπορούμε να μετατρέψουμε τα μελομακάρονα που περίσσεψαν σε ένα νόστιμο γλυκό

Newsroom
Newsroom

Μην πετάξετε τα μελομακάρονα που έμειναν

Οι γιορτές μπορεί να τελείωσαν όμως κάποια γλυκά σίγουρα ξέμειναν στο σπίτι. Κουραμπιέδες και μελομακάρονα που έχουν περισσέψει στις πιατέλες μπορούμε να τα μετατρέψουμε σε ένα νόστιμο και διαφορετικό γλυκό. 
Οι παρουσιαστές της εκπομπής της ΕΡΤ, «Π.Ο.Π Μαγειρική» μεταμορφώνουν τα μελομακάρονα με μια μοναδική συνταγή σε ένα λαχταριστό στρούντελ.

Υλικά
Για τα φύλλα:
100 γρ. βούτυρο λιωμένο
1 μανταρίνι
4 φύλλα χωριάτικα
3 κ.σ. ζάχαρη
Κανέλα σκόνη

Για τη γέμιση:
400 γρ. μελομακάρονα
1 κούπα καρύδια
1 κούπα δάκρυα σοκολάτας
1 μήλο τριμμένο
2 κ.σ. μέλι

Για το σερβίρισμα:
Ζάχαρη
Παγωτό
Κανέλα

Δείτε τα υλικά και τη διαδικασία:


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ