Πώς θα μαλακώσεις τις άγουρες μπανάνες σε χρόνο dt

Newsroom
Newsroom

3 τρόποι για να τις μαλακώσεις και να τις χρησιμοποιήσεις στη συνταγή σου

Αν θέλεις να φτιάξεις banana bread αλλά οι μπανάνες που έχεις στο σπίτι είναι πράσινες και άγουρες, υπάρχει λύση. Και όχι ένας, αλλά 3 τρόποι για να τις μαλακώσεις και να τις χρησιμοποιήσεις στη συνταγή σου.

Το banana bread είναι ένα από τα πιο γευστικά γλυκίσματα που όλοι θέλουμε να υπάρχει εύκαιρο στο σπίτι. Είναι και τέτοιες οι μέρες που όλο και κάποιος θα μας επισκεφθεί, όλο και κάποιο meet up θα κανονίσουμε με τις κολλητές βλέποντας ταινία, οπότε… το banana bread μοιάζει ονειρικό επιδόρπιο και κέρασμα.

Και εκεί που ξεκινάς να το φτιάχνεις για να κεράσεις τους αγαπημένους σου, συνειδητοποιείς ότι ναι μεν έχεις μπανάνες, αλλά είναι όλες άγουρες και πράσινες. Και όλοι ξέρουμε ότι banana bread χωρίς γινωμένες μπανάνες απλά δεν γίνεται. Τι κάνεις, λοιπόν; Όχι, δεν εγκαταλείπεις το πλάνο «banana bread», αλλά με 3 διαφορετικούς τρόπους μπορείς να μαλακώσεις σε χρόνο dt τις μπανάνες.

 

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

 

 

 

 

Φωτογραφία από StockSnap από το Pixabay

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ