Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνταγή για αφράτα ψωμάκια με γλυκοπατάτα, αρωματικά και γραβιέρα Νάξου. Τα υλικά που θα χρειαστείτε:
ΥΛΙΚΑ για 15 τεμάχια
Για τα ψωμάκια
3 1/2 κούπες αλεύρι
2 κ.γ. αλάτι
1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
1/4 κ.σ. μαγειρική σόδα
1 κούπα κρύο βούτυρο
2/3 κούπας γλυκοπατάτα ψημένη
1 κούπα γραβιέρα Νάξου
2 κ.σ. μιξ αρωματικών
1 κ.σ. μέλι
1/3 κούπας ξινόγαλο
1 αβγό
Για το συνοδευτικό
1 κούπα βούτυρο
1/4 κούπας μέλι
1 κ.γ. ξύσμα λεμόνι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί: