Τα επαγγέλματα που έχουν καλύτερες επιδόσεις στο σeξ

Η έρευνα που προκάλεσε εκπλήξεις

Τα συμπεράσματα βρετανικής έρευνας προκαλούν έκπληξη ως προς τις σeξουαλικές επιδόσεις ανδρών και γυναικών με βάση το επάγγελμα που κάνουν.

Η έρευνα έγινε από τη βρετανική εταιρεία εpωτικών παιχνιδιών Lelo, η οποία και ζήτησε από 2.000 άνδρες και γυναίκες στο Ην. Βασίλειο να πουν κάποια πράγματα για τη σeξουαλική τους ζωή. Ποιο επάγελμα φαίνεται να έχει πιο πλούσιες εpωτικές επιδόσεις;

Στην πρώτη θέση είναι οι αγρότες, που φαίνεται να κάνουν περισσότερο σeξ από όλους τους υπόλοιπους. Το 33% εξ αυτών λένε πως κάνουν σeξ τουλάχιστον μια φορά την ημέρα, ενώ το 67% λέει πως οι αποδόσεις τους στο κρεβάτι είναι τρομερές.

Η Kate Moel, εμπειρογνώμονας στο σeξ, εξηγεί γιατί συμβαίνει αυτό. Όπως δήλωσε στη Mirror, ένας λόγος είναι το ότι οι αγρότες βρίσκονται μακριά από την πόλη και πιο κοντά στη φύση, κάτι που τους δίνει περισσότερες αντοχές για να κάνουν καθημερινά σeξ απ’ ότι οι υπάλληλοι γραφείου.

Αμέσως μετά τους αγρότες, έρχονται οι αρχιτέκτονες, με το 21% να δηλώνει πως κάνει σeξ μια φορά την ημέρα. Στην τρίτη θέση βρίσκονται οι κομμωτές με το ποσοστό του καθημερινού σeξ να φτάνει το 17%.

Από εκεί και πέρα, οι αγρότες μπορεί να του δίνουν και να καταλαβαίνει, αλλά οι δημοσιογράφοι κάνουν σeξ κυριολεκτικά όποτε το θυμηθούν. Βρίσκονται στην τελευταία θέση, με το 20% να λέει ότι κάνει σeξ μια φορά τον μήνα.

Επίσης, εκείνοι που φαίνεται να αντιμετωπίζουν προβλήματα στην κρεβατοκάμαρα είναι οι δικηγόροι, με το 27% να αναφέρει ότι προσποιείται οpγασμό τις περισσότερες φορές που κάνει σeξ.

«Οι παράγοντες του τρόπου ζωής της δουλειάς μας, όπως η ευελιξία των ωρών εργασίας και το περιβάλλον, είναι επίσης πιθανό να έχουν αντίκτυπο στη ζωή μας και βεβαίως στη σeξουαλική μας ζωή», επισημαίνει η Βρετανή εμπειρογνώμονας.

Πηγή: e-radio.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ