Tarte Tatin παντζάρι με φέτα και κελυφωτό φιστίκι

Newsroom
Newsroom

Δείτε τη συνταγή!

Υλικά:

Για την Tarte Tatin

500 γρ παντζάρια

1 μεγάλο κόκκινο κρεμμύδι

1 κ.σ. ελαιόλαδο

2 κ.σ. βούτυρο

1 κ.σ. ξίδι μπαλσαμικό

2 κ.σ. καστανή ζάχαρη

2 κ.σ. πετιμέζι ροδιού

4. κ.σ. χυμός ροδιού

Θυμάρι φρέσκο

1 φύλλο σφολιάτας

 

Για το σερβίρισμα

Φέτα

Κελυφωτό φιστίκι καβουρδισμένο

Σπόροι ροδιού

Μυρώνια

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ