45 πρόσφυγες έφθασαν με βάρκα μέχρι τη Μάνη!
Δεκάδες πρόσφυγες και μετανάστες εντοπίστηκαν σε επαρχιακούς δρόμους, καθώς και σε βραχώδη ακτή του δήμου Ανατολικής Μάνης, στη Λακωνία.
Σύμφωνα με το Λιμενικό, τα 45 συνολικά άτομα εντοπίστηκαν από λιμενικούς και αστυνομικούς σε διάφορα σημεία των επαρχιακών οδών των οικισμών Κοκκάλας, Κότρωνα και Νυφίου του δήμου Ανατολικής Μάνης, καθώς επίσης και σε βραχώδη ακτή, μεταξύ των περιοχών Κοκκάλας και Αγίου Κυπριανού.
Μετά τον εντοπισμό τους ακολούθησαν έρευνες από περιπολικό σκάφος του Λιμενικού στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή, του Λακωνικού Κόλπου, προς εντοπισμό τυχόν αγνοουμένων, καθώς εκτιμάται ότι οι αλλοδαποί πιθανόν να αποβιβάστηκαν από κάποιο πλοίο.
Παράλληλα, στο πλαίσιο των ερευνών συνελήφθη στην επαρχιακή οδό Κοκκάλας-Κότρωνα, ένας 46χρονος αλλοδαπός, ο οποίος οδηγούσε ταξί, διότι σύμφωνα με το Λιμενικό, προσπάθησε να μεταφέρει έξι αλλοδαπούς στην Αθήνα.
- ΕΔΕ: Οι δικαστικές ενώσεις είναι οι μόνες αρμόδιες για τα μισθολογικά των δικαστών
- Ένταση, ειρωνείες και βαρείς χαρακτηρισμοί στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας
- Φίλης: Διάλογος με την Εκκλησία, αλλά αποφασίζει το κράτος