Άγιοι Ανάργυροι: 76χρονος παρασύρθηκε και σκοτώθηκε από Ι.Χ
Συνελήφθη η 28χρονη οδηγός
Τη ζωή του έχασε ένας 76χρονος άνδρας το βράδυ της Πέμπτης στους Αγίους Αναργύρους Αττικής, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 28χρονη.
Ο ηλικιωμένος τραυματίστηκε θανάσιμα και, παρά την κινητοποίηση του ΕΚΑΒ και τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή.
Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ το δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 21:20 στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, στο ρεύμα προς τη Λεωφόρο Κηφισού και στο ύψος της συμβολής με την οδό Κορωναίου.
Έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος
Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το Ι.Χ. που οδηγούσε η 28χρονη χτύπησε τον 76χρονο, προκαλώντας του βαρύτατα τραύματα.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφθασε στο σημείο και παρέλαβε τον άνδρα, ο οποίος διακομίστηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας. Εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
- ΕΟΦ: Ανάκληση δύο παρτίδων από φάρμακο που χορηγείται για τον καρκίνο
- Χίος: Σύλληψη 68χρονου για τη φωτιά στο Βίκι
- Λαμία: «Καμπάνα» σε 29χρονο που οδηγούσε μεθυσμένος και χωρίς δίπλωμα




