Άγριο ξύλο πάνω στα μνήματα!

Άγριο ξύλο πάνω στα μνήματα!

Κατατρόμαξαν ηλικιωμένες γυναίκες από σοβαρό επεισόδιο στο Κοιμητήριο της Ξηριώτισσας…

Απίστευτο επεισόδιο με άγρια συμπλοκή μεταξύ δύο ανδρών, είχαμε το απόγευμα της Παρασκευής (19/6) λίγο μετά τις 6:00’, στο Δημοτικό Κοιμητήριο της Ξηριώτισσας Λαμίας.

Γνωστός παραβατικός Ρομά, που μπαινοβγαίνει στα κρατητήρια, ξυλοφόρτωσε άγρια, για άγνωστο λόγο,  έναν άλλον άνδρα που είχε πάει να επισκεφτεί το μνήμα της μητέρας του. Ακολούθησε πανικός με 7-8 ηλικιωμένες γυναίκες που βρισκόντουσαν στο σημείο για να περιποιηθούν τους τάφους των δικών τους, να ουρλιάζουν και να ζητούν βοήθεια.

Σε ελάχιστα λεπτά ευτυχώς είχαν φτάσει δύο μηχανές της ΔΙΑΣ, που προχώρησαν σε προσαγωγές. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ την αστυνομία κάλεσε ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για τα Κοιμητήρια του Δήμου Λαμιέων, Κώστας Κερπινιώτης ο οποίος έτυχε να βρίσκεται στο γραφείο του Κοιμητηρίου.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες μάλιστα έπαιξε και πυροσβεστικό ρόλο μέχρι να ‘ρθουν οι αστυνομικοί γιατί το επεισόδιο ήταν πολύ σοβαρό.

Γεγονός είναι ότι οι λίγοι άνθρωποι που βρισκόντουσαν εκείνη την ώρα στο Νεκροταφείο – από το επεισόδιο σταμάτησε και ένα τρισάγιο – κατατρόμαξαν. Μία ηλικιωμένη κυρία μάλιστα έλεγε ότι φοβάται να ξαναπάει στο Νεκροταφείο σε ώρα που δεν υπάρχει πολύς κόσμος, καθώς ο Ρομά θα μπορούσε να είχε επιτεθεί σε εκείνη.

Πηγή: lamiareport.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ