Αχτσιόγλου: Οι εκκρεμείς συντάξεις αυξήθηκαν τουλάχιστον 50% εντός της διακυβέρνησης ΝΔ

 Αχτσιόγλου: Οι εκκρεμείς συντάξεις αυξήθηκαν τουλάχιστον 50% εντός της διακυβέρνησης ΝΔ

Σε δήλωσή της η Τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι μέσα σε λίγους μήνες αυξήθηκαν οι εκκρεμείς συντάξεις κατά τουλάχιστον 50% και αυτό το επιβεβαιώνουν το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής, το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και το Eurogroup.

Για αύξηση των εκκρεμών συντάξεων κατά 50% κάνει λόγο η Έφη Αχτσιόγλου.

Σε δήλωσή της η Τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι μέσα σε λίγους μήνες αυξήθηκαν οι εκκρεμείς συντάξεις κατά τουλάχιστον 50% και αυτό το επιβεβαιώνουν το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής, το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και το Eurogroup. Παράλληλα, η κ. Αχτσιόγλου κατηγορεί τον Γιάννη Βρούτση για αναξιοπιστία.

Σήμερα και η "Καθημερινή" επιβεβαιώνει αυτό που από καιρό επισημαίνουμε, ότι δηλαδή μέσα σε μόλις λίγους μήνες διακυβέρνησης της #ΝΔ οι εκκρεμείς συντάξεις αυξήθηκαν κατά τουλάχιστον 50%.Το έχει πει ήδη το γραφείο προϋπολογισμού της Βουλής, το λέει το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, το λέει το Eurogroup. Αλλά ο κ. Βρούτσης επιμένει να λέει άλλα. Δεν είναι και πολύ δύσκολη απόφαση ποιον να θεωρήσει κανείς πιο αξιόπιστο...Σίγουρα τα "σκόιλ ελικικού" δεν έχουν βοηθήσει ιδιαίτερα στην αξιοπιστία του κ. υπουργού.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ