Ανακοινώνεται ο ανασχηματισμός - Η ονοματολογία

Newsroom
Newsroom

Ακυρώθηκε το υπουργικό συμβούλιο - Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για τη νέα σύνθεση της κυβέρνησης

Ραγδαίες οι εξελίξεις σχετικά με τον ανασχηματισμό.
Στις 11.30 θα ανακοινωθεί, όπως έγινε γνωστό από το Μέγαρο Μαξίμου, η νέα σύνθεση της κυβέρνησης, από τον Υφυπουργό παρα τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη, στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης.

Το προγραμματισμένο για σήμερα Υπουργικό Συμβούλιο αναβάλλεται.

Αυτή την ώρα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη τα τηλεφωνήματα του πρωθυπουργού προς τα πρόσωπα που θα συμμετάσχουν στο νέο υπουργικό σχήμα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Θεόδωρος Λιβάνιος θα αναλάβει το υπουργείο Εσωτερικών στη θέση της Νίκης Κεραμέως και υφυπουργός Εσωτερικών ο Βασίλης Σπανάκης.

Όσο για την κ. Κεραμέως κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα μετακινηθεί στο υπουργείο Εργασίας στη θέση της Δόμνας Μιχαηλίδου

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τη θέση του υφυπουργού Μακεδονίας Θράκης θα αναλάβει ο Κώστας Γκιουλέκας.

Ο Γιώργος Μυλωνάκης φαίνεται να αναλαμβάνει καθήκοντα υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ, ενώ στην κυβέρνηση επιστρέφει ο Τάκης Θεοδωρικάκος και πιθανότατα στο Υπουργείο Ανάπτυξης.

Εκτός κυβερνητικού σχήματος θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Δημήτρης Καιρίδης και στη θέση του στο Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής θα μπει ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Μάκης Βορίδης, Στέλιος Κουτνατζής, Άκης Σκέρτσος, Παύλος Μαρινάκης και Θανάσης Κοντογεώργης παραμένουν στις θέσεις τους.

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ