ΕΛΛAΔΑ

Ανδρουλάκης: "Σήμερα κατέβηκε η παράσταση "ανήξερος Πρωθυπουργός" με πρωταγωνιστή τον κ. Μητσοτάκη"

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι "γνώριζε πλήρως το πάρτι διαφθοράς" που συνέβαινε στον ΟΠΕΚΕΠΕ

ANDROULAKIS DILOSI
Photo Credits: @intime

Την αποκάλυψη των δύο επιστολών του πρώην Προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ Βαγγέλη Σημανδράκου σχολιάζει με δήλωσή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, υποστηρίζοντας πως με την εξέλιξη αυτή αποδεικνύεται πλήρως ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης "γνώριζε πλήρως το πάρτι διαφθοράς" που συνέβαινε στον Οργανισμό.

Ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε αναλυτικότερα:

"Η σημερινή αποκάλυψη των δύο επιστολών του πρώην Προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ, του κ. Σημανδράκου, προς το Μέγαρο Μαξίμου κατεβάζει την παράσταση "ανήξερος Πρωθυπουργός" με πρωταγωνιστή τον κ. Μητσοτάκη.

Αυτές οι επιστολές αποδεικνύουν ότι γνώριζε πλήρως το πάρτι διαφθοράς που συνέβαινε σε έναν Οργανισμό, που μοιράζει 3 δισ. ευρώ τον χρόνο.

Facebook

Το αποτέλεσμα; Ο ελληνικός λαός να καλείται να πληρώσει πρόστιμο που μπορεί να φτάσει το 1 δισεκατομμύριο ευρώ. Η χώρα διασύρεται πανευρωπαϊκά και ο πρωτογενής τομέας σε μια κρίσιμη στιγμή μπαίνει σε μια πολύ μεγάλη περιπέτεια.

Τα ερωτήματα είναι απλά,  κ. Μητσοτάκη:

Γιατί ενώ γνωρίζατε, δεν σταματήσατε αυτά τα νοσηρά φαινόμενα;

Γιατί καλύψατε τα "γαλάζια" κυκλώματα;

Γιατί ακόμη και σήμερα δεν αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας απέναντι στον ελληνικό λαο;".

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση