Το «αντίο» του Κυρ. Μητσοτάκη στη Νίκη Γουλανδρή
«Σπάνια έρχεται κανείς σε επαφή με έναν άνθρωπο της ευγένειας και της ευρύτητας πνεύματος της Νίκης Γουλανδρή»
Το δικό του «αντίο» στη Νίκη Γουλανδρή, η οποία έφυγε σήμερα από τη ζωή, είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Λίγοι άνθρωποι φεύγουν από τη ζωή αφήνοντας πίσω τόσο σημαντικό έργο σε τόσους πολλούς και διαφορετικούς τομείς όσο η Νίκη Γουλανδρή» επεσήμανε, σε ανάρτησή του στο Facebook.
Και συνέχισε: «Σε εποχές που η προστασία του περιβάλλοντος δεν απασχολούσε ούτε τον δημόσιο διάλογο ούτε ήταν στην ατζέντα των πολιτικών, υπήρξε πρωτοπόρος στην ανάδειξη των οικολογικών προβλημάτων. Και συνέβαλε όσο λίγοι στην ευαισθητοποίηση των πολιτών».
Τόνισε δε, ότι «είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω τη θέρμη με την οποία την απασχολούσε αυτό το ζήτημα, όταν συνεργάστηκα μαζί της την περίοδο που ήμουν Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος στη Βουλή».
«Σπάνια έρχεται κανείς σε επαφή με έναν άνθρωπο της ευγένειας και της ευρύτητας πνεύματος της Νίκης Γουλανδρή» σχολίασε, τέλος, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στους οικείους της.
- Κατέρρευσε γέφυρα στην Κόρινθο
- Δ. Παπαδημούλης: «Τις περισσότερες πιθανότητες για νίκη τις έχει ο ΣΥΡΙΖΑ»
- Νέα ψυχρή «εισβολή» έρχεται από βδομάδα