Απορρίφθηκε τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ για παράταση στις προθεσμίες τακτοποίησης αυθαίρετων

Απορρίφθηκε τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ για παράταση στις προθεσμίες τακτοποίησης αυθαίρετων

Δήλωση Μαμουλάκη

Με αφορμή την απόρριψη, με συνοπτικές μάλιστα διαδικασίες, της τροπολογίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ ζητώντας παράταση στις προθεσμίες τακτοποίησης αυθαιρέτων, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ν. Ηρακλείου και αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χάρης Μαμουλάκης, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

 «Όταν η Κυβέρνηση της ΝΔ καταθέτει φωτογραφικές τροπολογίες ακόμα και την ύστατη στιγμή, αυτές γίνονται δεκτές μετά Βαΐων και κλάδων. Σήμερα, που ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε μια τροπολογία - ανάσα για χιλιάδες πολίτες και μηχανικούς που ταλαιπωρούνται από τις δυσλειτουργίες της πλατφόρμας κατάθεσης των αιτήσεων και τη γενικότερη ανικανότητα του «επιτελικού» κράτους του κ. Μητσοτάκη, ο κ. Πλακιωτάκης την απέρριψε με συνοπτικές διαδικασίες. Σε συνεννόηση δε με τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Αθανασίου, δεν επέτρεψαν καν στην εισηγήτρια Πέτη Πέρκα να μιλήσει γι’ αυτήν. Η παράταση όμως των σχετικών προθεσμιών δεν είναι απλώς αναγκαία, είναι απαραίτητη. Καλούμε για μια ακόμα φορά την Κυβέρνηση να το αντιληφθεί και να δώσει τέλος στην ταλαιπωρία μηχανικών και πολιτών».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία θα συνεχίσει την προσπάθεια και θα καταθέσει εκ νέου την τροπολογία για παράταση σε επόμενο σχέδιο νόμου της κυβέρνησης, τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ