Βιασμός 12χρονης: «Παγωμένη» η Τήνος, το νησί της μάνας της ανήλικης

Newsroom
Newsroom

Η στάση της 12χρονης μέσα και από τις καταθέσεις δείχνει πως η μάνα γνώριζε ότι ο 53χρονος δεν βίασε μονάχα μια φορά το παιδί της

Μέσα απο τις καταθέσεις του 12χρονου κοριτσιού αποκαλύπτεται ο ρόλος της μάνας του στην υπόθεση βιασμού του.

Το ανήλικο παιδί κάθε φορά που μιλούσε με τους αστυνομικούς δεν έδειχνε σημάδια φόβου ή κάποιου άλλου συναισθήματος όταν το ρωτούσαν γιατί δεν το είπε στη μητέρα του όταν ο Ηλίας Μίχος ασελγούσε. Η στάση της 12χρονης μέσα και από τις καταθέσεις δείχνει πως η μάνα γνώριζε οτι ο 53χρονος δεν βίασε μονάχα μια φορά το παιδί της.

Η μητέρα της 12χρονης σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr έχει καταγωγή από την Τήνο, όπου εκεί έζησε αρκετά χρόνια με την οικογένειά της.

Συγκλονισμένοι δηλώνουν οι κάτοικοι του νησιού με τις εξελίξεις της υπόθεσης κι όλοι μιλούν για μια οικογένεια ήσυχη χωρίς να έχουν προκαλέσει ποτέ τόσο εκείνη όσο ζούσε στο νησί της Μεγαλόχαρης όσο και η μητέρα της 37χρονης, η οποία συνεχίζει να διαμένει και να εργάζεται στο νησί της Τήνου σε γνωστό μοναστήρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα της 12χρονης ήταν ορφανή από πατέρα, ο οποίος ήταν από τις Κυκλάδες και συγκεκριμένα από τη Νάξο, δεν είχαν ποτέ την οικονομική ευχέρεια ενώ τόσο η τοπική κοινωνία όσο και η εκκλησία, τους βοηθούσε.

Η τοπική κοινωνία της Τήνου είναι ιδιαίτερα σοκαρισμένη από την τροπή που έχει πάρει η υπόθεση και αναμένει να αποδειχτεί αν η 37χρονη μητέρα εμπλέκεται σε αυτό το φρικτό έγκλημα.

 

Δείτε επίσης:

Βιασμός 12χρονης: Η τριπλή παγίδα του Μίχου στο παιδί - Νέες συλλήψεις μέσα στην ημέρα

Οργανωμένο κύκλωμα «δείχνουν» οι καταθέσεις της 12χρονης – Λέξη προς λέξη το μαρτύριο του παιδιού

Σεπόλια: 12 άτομα αναγνώρισε η 12χρονη - Περιέγραψε τη φρίκη που έζησε μαζί τους

Κολωνός: Φύλλο και φτερό ο υπολογιστής της μάνας - Ψάχνουν τον «συνοδό» 

Κολωνός: Αναζητούν κι άλλα θύματα οι Αρχές – Τι είπε η 12χρονη

Αρνείται κάθε κατηγορία η μητέρα της 12χρονης

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ