Βίντεο: Δήμαρχος καταβρέχει με μάνικα αντικείμενα Ρομά οικογένειας

Newsroom
Newsroom

«Ή θα ξεβρωμίσουμε ή θα χολεριάσουμε»

Με μάνικα κατέβρεξε τα προσωπικά είδη μίας Ρομά οικογένειας, ο δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκος, όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσίευσε ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με σκοπό να τους απομακρύνει από το σημείο όπου φέρεται να είχαν στήσει σκηνές.

Μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Περάματος αναφέρει εκφράσεις σε μια γυναίκα Ρομά όπως «στο σπίτι σας, στον χώρο σας, στον δήμο σας. Τι είναι αυτά ρε».

Ο δήμαρχος Περάματος ακούγεται να επισημαίνει στην γυναίκα πως εκείνη θα πάει στη φυλακή και τα παιδιά της θα οδηγηθούν σε ίδρυμα. «Στο ίδρυμα σήμερα τα μωρά και εσείς στο μπουζουρού», λέει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Λαγουδάκος.

Ο δήμαρχος Περάματος, δημοσίευσε τα σχετικά βίντεο στα social media, γράφοντας στην λεζάντα «ή ξεβρωμίσουμε ή θα χολεριάσουμε».

Ο διάλογος

– «Τι κάναμε;» διερωτάται η γυναίκα.

– «Τι κάνατε; Τι είναι αυτά ρε; Στήσατε τσαντίρια ρε; Ποιανού είναι αυτά; Φέρτε εδώ την κάνουλα», απαντά ο δήμαρχος Περάματος.

– «Για όνομα… Γιατί κάνετε έτσι; Άνθρωποι είμαστε».

– «Στο σπίτι σας, στον χώρο σας, στον δήμο σας, τι είναι αυτά ρε;».

– «Άμα πάθουνε τίποτα τα μωρά…».

– «Θα σου πω εγώ τι θα πάθουν τα μωρά. Σε ίδρυμα σήμερα τα μωρά και εσύ στη μπουζουρού. Αυτό δεν είναι για μωρά, είναι για γουρούνια» αναφέρει ο δήμαρχος Περάματος
 

 


Πηγή: enikos.gr

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ