Βόλος: Νεκρός βρέθηκε ο Ανδρέας Μποτονάκης που αγνοείτο από τις 21 Ιουλίου

Βόλος: Νεκρός βρέθηκε ο Ανδρέας Μποτονάκης που αγνοείτο από τις 21 Ιουλίου

Άνδρες της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων εντόπισαν τη σορό του Ανδρέα Μποτονάκη, στο λόφο της Γορίτσας στο Βόλο. Ο 31χρονος αγνοείτο από τις 21/7.

Νεκρός εντοπίστηκε, λίγο μετά τις 9 το πρωί της Πέμπτης 29/7, ο Ανδρέας Μποτονάκης, ο οποίος αγνοείτο για μια εβδομάδα. Τον ανακάλυψαν άνδρες της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, οι οποίοι είχαν ανακοινώσει την εξαφάνιση του την Τετάρτη 21/7. Εκείνη την ημέρα ήταν που κάποιος τον είχε δει για τελευταία φορά, κοντά στο Νοσοκομείο Βόλου.

Η εξαφάνιση του νεαρού άνδρα δηλώθηκε μια μέρα μετά στην Αστυνομία για να αρχίσουν οι έρευνες. Την Τετάρτη 21/7 εντοπίστηκε το αντίσκηνο στο οποίο ζούσε και είχε στήσει κοντά στη δεξαμενή για την κατάσβεση των πυρκαγιών-, στο λόγο Γορίτσας. Προηγουμένως, είχε προσπαθήσει να στήσει τη σκηνή στο δάσος Σέιχ Σου, αυτό δεν κατέστη δυνατό (απαγορευόταν) και στη συνέχεια ταξίδεψε στο Αμύνταιο Φλώρινας, πριν καταλήξει στο Βόλο, όπου σύμφωνα με τους συγγενείς του ζούσε στη Γορίτσα.

Ο 31χρονος βρέθηκε νεκρός κοντά στη σκηνή του, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως το σώμα του είχε μπει στη διαδικασία αποσύνθεσης. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, έπεσε από τα βράχια.

Πηγή: News 24/7

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ