Βορίδης: Αγωνία Τσίπρα μήπως έρθει τρίτος ο ΣΥΡΙΖΑ

Βορίδης: Αγωνία Τσίπρα μήπως έρθει τρίτος ο ΣΥΡΙΖΑ

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι η πρόταση δυσπιστίας αποτελεί ένα δώρο προς την κυβέρνηση, διότι «μας επιτρέπεται να συζητήσουμε συνολικά το κυβερνητικό έργο.

Την δημοσκοπική κάθοδο του ΣΥΡΙΖΑ «έδειξε» ως τον υπαίτιο της πρότασης μομφής εναντίον της κυβέρνησης, ο Υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης. «Είναι προφανές ότι η πρόταση δυσπιστίας δεν έχει σχέση με την κυβέρνηση. Ξέρετε από τώρα το αποτέλεσμα της Κυριακής, ξέρετε ότι η κοινοβουλευτική μας ομάδα θα είναι συμπαγής, ξέρετε ότι Βουλή θα δώσει την εμπιστοσύνη της στον Κυριάκο Μητσοτάκη, Είναι γνωστά αυτά», είπε για να εξηγήσει γιατί, κατά τον ίδιο, ο Αλεξης Τσίπρας αποφάσισε να προκαλέσει την συγκεκριμένη κοινοβουλευτική διαδικασία.

«Επειδή ο αρχηγός σας αρχηγό σας ο κύριος Τσίπρας από χαρισματικός και σπουδαίος νέος ηγέτης, από ένα λαμπρό παιδί της αριστεράς στο οποίο επενδύθηκαν όλα τα ευρωπαϊκά, είναι σήμερα ηττηθείς τρεις φορές με διψήφια διαφορά από τη Νέα Δημοκρατία και τώρα τελευταία στις δημοσκοπήσεις αγωνία μήπως είναι και τρίτος, και μες την αγωνία την είπε να καταθέσει και μια πρόταση μομφής», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι η πρόταση δυσπιστίας αποτελεί ένα δώρο προς την κυβέρνηση, διότι «μας επιτρέπεται να συζητήσουμε συνολικά το κυβερνητικό έργο. «Να έχουνε και οι πολίτες μία καθαρή σύγκριση τι έκανε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τι έκανε κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Οι φιλοδοξίες μας είναι πολύ μεγαλύτερες: Θα έρθει νόμος για καινούργια αξιολόγηση, νόμος που θα αλλάξουμε τον κώδικα ιθαγένειας και θα έρθει νόμος για τον ενιαίο κώδικα αυτοδιοίκησης», τόνισε κλείνοντας.

Πηγή: ethnos.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ