Βράβευση της Ροδούλας Λουλουδάκη από το Ίδρυμα Μπότση

Newsroom
Newsroom

Η μοναδική διάκριση για δημοσιογράφο, μέλος περιφερειακής ένωσης συντακτών

Παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, απονεμήθηκαν χθες σε ειδική τελετή στο περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου στην Αθήνα, τα βραβεία και οι τιμητικές διακρίσεις, στους δημοσιογράφους που διακρίθηκαν σε διάφορους τομείς πνευματικής προσφοράς. 
Ανάμεσα στους βραβευθέντες, το τακτικό μέλος της ΕΣΗΕΠΗΝ και του ΤΕΑΣ, Ροδούλα Λουλουδάκη, από το τμήμα της Ρόδου, συντάκτρια της εφημερίδας «Ροδιακή» και στέλεχος του γραφείου τύπου του Δήμου Ρόδου.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ένωση:

"Η διάκριση που ήταν η μοναδική για δημοσιογράφο, μέλος περιφερειακής ένωσης συντακτών, περιποιεί τιμή για την ΕΣΗΕΠΗΝ, η διοίκηση της οποίας, μαζί με τους εκπροσώπους του ΤΕΑΣ, συνεχάρησαν τη συνάδελφο για τη διάκρισή της. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Πρόεδρος της ΕΣΗΕΠΗΝ. Κυριάκος Κορτέσης, ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Καρβουνιάρης, ο Πρόεδρος του ΤΕΑΣ Θανάσης Μπαμπανέβας και ο Γενικός Γραμματέας του ΤΕΑΣ Κώστας Θεοδωρόπουλος.

Βράβευση Ροδούλα Λουλουδάκη

Εξαιρετική επίσης βράβευση υπήρξε αυτή της καθηγήτριας- δημοσιογράφου, Γιώτας Αντωνοπούλου, πρώην Προέδρου του ΕΤΑΠ- ΜΜΕ. Η κ. Αντωνοπούλου, ίδρυσε το πρώτο στην Ελλάδα μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών «σύγχρονη αθλητική επικοινωνία, δημοσιογραφία και φωτοειδησεογραφία» του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Βραβείο απονεμήθηκε επίσης στον  ΕΔΟΕΑΠ για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ουκρανία. Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος Σταύρος Καπάκος.

Την εκδήλωση προσφώνησε ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας, «Αθανασίου Μπότση», Πάνος Καραγιάννης, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν η Πρόεδρος τη ΠΟΕΣΥ, Έλενα Ριζεάκου και η Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου"

 


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ