Δραπετσώνα: «Με κακοποιούσε επειδή έπιασα δουλειά» λέει η 45χρονη που έπεσε θύμα επίθεσης από τον σύζυγό της

Newsroom
Newsroom

"Ο σύζυγός μου έχει ψυχολογικά προβλήματα εξαιτίας της οικογένειας του" σημείωσε

Τον τρόμο στα χέρια του συζύγου της βίωσε μια 45χρονη στην Δραπετσώνα, όταν ο σύζυγός της την τραυμάτισε με μαχαίρι στον λαιμό και έπειτα τράπηκε σε φυγή.

Η 45χρονη μιλώντας στον Alpha μεταξύ άλλων είπε «όταν ήμουν έγκυος ο σύζυγός μου με είχε αφήσει μόνη και ισχυριζόταν ότι δεν είναι δικό του το παιδί, επέμενε να κάνουμε τεστ DNA και τελικά αποδείχθηκε ότι το παιδί είναι δικό του».

«Πλέον χειρίζεται χρηματικά το παιδί. Ο σύζυγός μου έχει ψυχολογικά προβλήματα εξαιτίας της οικογένειας του. Χτυπούσε το κεφάλι του στον τοίχο όταν κάτι δεν του πήγαινε καλά κι έχει μεταφέρει τα προβλήματα στο παιδί μας».

«Πήγαμε στους δικούς μου για να βρούμε μια λύση. Εγώ του έλεγα πως θέλω να πάρουμε διαζύγιο, θέλω να φύγει από το σπίτι. Οι δικοί μου έλεγαν πως αυτός έχει δίκιο και πως δεν πρέπει να τον αφήσω γιατί δουλεύει και φέρνει τα λεφτά στο σπίτι. Άρχισε να με εκβιάζει πως δεν θα πάρει το παιδί και θα φύγει, πως δεν θα ξαναδώ το παιδί. Και μετά με χτύπησε και με βίασε. Με βίασε και παρά φύσιν. Ο λόγος είναι ότι έχω πιάσει δουλειά. Δεν με αφήνει να ανεξαρτητοποιηθώ. Είναι μια καθημερινή, ψυχολογική βία, αλλά και σωματική. Εδώ και ένα μήνα έχει πάρει το παιδί μόνος του και μου κάνει ψυχολογικό πόλεμο. Μου παίρνει το κινητό, τα λεφτά. Και με κακοποιεί συστηματικά. Με έχει εθίσει στο αλκοόλ, στα αντικαταθλιπτικά και στα ψυχοφάρμακα. Και, μάλιστα, με πηγαίνει ο ίδιος να τα παίρνω», τόνισε η 45χρονη μητέρα, μιλώντας για τα όσα έζησε τον στο σπίτι με θύτη τον 43χρονο σύζυγό της.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ