Έδωσε 600.000€ για επενδύσεις και τώρα... τα ψάχνει

Έδωσε 600.000€ για επενδύσεις και τώρα... τα ψάχνει

Τα έδωσε τμηματικά...

Απολογήθηκε χθες στον ανακριτή, ένας κατηγορούμενος μετά από μήνυση Βολιώτη ότι του υπεξαίρεσε ποσό 600.000 € που του είχε δώσει τμηματικά για επενδύσεις.

Ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε με τον συνήγορό του χθες στα Δικαστήρια, μετά από κλήση για απολογία, οδηγήθηκε αρχικά στην εισαγγελέα που του άσκησε δίωξη για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος και στη συνέχεια τον παρέπεμψε στον ανακριτή. Σύμφωνα με τον μηνυτή, έδωσε στον κατηγορούμενο τμηματικά ποσό 600.000 € για επενδύσεις μέσω διαδικτύου, καθώς είναι προγραμματιστής υπολογιστών και συνεργάζεται με χρηματιστηριακές εταιρίες του εξωτερικού.

Μάλιστα ανέφερε ότι υπέγραψε μαζί του πάνω από δύο συμφωνητικά, με βάσει τα οποία ο κατηγορούμενος αναγνωρίζει την οφειλή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος από την πλευρά του αποδίδει την οφειλή σε επένδυση που δεν πήγε καλά και ισχυρίζεται ότι το ποσό είναι πολύ μικρότερο, απ’ αυτό που ισχυρίζεται ο μηνυτής και ο ίδιος δεν πήρε χρήματα από τη συγκεκριμένη επένδυση. Μετά την απολογία του ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με όρους, μέχρι να γίνει η δίκη του.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος εμπλέκεται και σε άλλες περιπτώσεις με υπεξαίρεση μικροποσών, τόσο από τη δραστηριότητά του με επενδύσεις στην Αθήνα, όπου ζούσε επί σειρά ετών, όσο και στο Βόλο που ήρθε το 2019.

Πηγή: magnesianews.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ