Έφυγε από τη ζωή η 4χρονη Διονυσία που είχε διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο

Newsroom
Newsroom

Έδινε τη δική της «μάχη» τα τελευταία δύο περίπου χρόνια

Την τελευταία της πνοή άφησε η 4χρονη Διονυσία από τον Πύργο η οποία είχε διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο και έδινε τη δική της «μάχη» να κρατηθεί στη ζωή εδώ και περίπου δύο χρόνια.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, το μικρό κορίτσι πέθανε το απόγευμα της Τρίτης (16/8).

Η Διονυσία διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο τον Δεκέμβριο του 2020 και άφησε την τελευταία της πνοή στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου και νοσηλευόταν.

Πριν από μερικούς μήνες το 4,5 περίπου ετών κορίτσι έδειξε να νικά την ασθένεια όμως μία επιπλοκή στην υγεία της φαίνεται πως την πήρε μακριά από τους συγγενείς και τους φίλους της.

Στο πλευρό της Διονυσίας στέκονταν όλο αυτό το διάστημα οι γονείς της, τα αδέρφια της, η γιαγιά της, τα αγαπημένα της πρόσωπα αλλά και ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Τον περασμένο Δεκέμβριο, μετά από πρωτοβουλία του δήμου Πύργου είχε πραγματοποιηθεί φιλανθρωπικός αγώνας στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου με τους επίλεκτους της Ηλείας και τους Διεθνείς Επίλεκτους να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, σε μια διοργάνωση που στόχο είχε την οικονομική στήριξη της οικογένειας της μικρής για τα έξοδα της νοσηλείας της.

Φωτογραφία από τον αγώνα που είχε γίνει για τη μικρή Διονυσία
Φωτογραφία από τον αγώνα που είχε γίνει για τη μικρή Διονυσία

 

Η κηδεία της μικρής Διονυσίας έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στους Άγιους Πάντες Πύργου.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ