Εικόνες φρίκης στο σημείο που ζευγάρι κάηκε ζωντανό – Δεν έμεινε τίποτα στο αυτοκίνητο μετά το τροχαίο
Το θανατηφόρο τροχαίο με δύο νεκρούς, σημειώθηκε στις 06:45 το πρωί στο 12ο χιλιόμετρο του οδικού άξονα που συνδέει τη Δράμα με την Καβάλα. Ι.Χ. αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε κολώνα της ΔΕΗ.
Ακόμα ένα τροχαίο στη Δράμα με ένα νεαρό ζευγάρι να βρίσκει μαρτυρικό θάνατο. Συγκλονίζουν οι εικόνες στο σημείο...
Το θανατηφόρο τροχαίο με δύο νεκρούς, σημειώθηκε στις 06:45 το πρωί στο 12ο χιλιόμετρο του οδικού άξονα που συνδέει τη Δράμα με την Καβάλα. Ι.Χ. αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε κολώνα της ΔΕΗ.
Σύμφωνα με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, από την πρόσκρουση ανασύρθηκαν νεκροί ο 30χρονος οδηγός του οχήματος και η 19χρονη συνοδηγός. Για τον απεγκλωβισμό τους χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας.
click4more
Λαμία: Σκοτώθηκε πασίγνωστος επιχειρηματίας σε φοβερό τροχαίο – Η τραγική ειρωνεία πίσω...
Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 30χρονος, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, προσέκρουσε στην κολώνα που φαίνεται στις επόμενες φωτογραφίες. Αμέσως τυλίχτηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο τόσο ο ίδιος όσο και η 19χρονη που ήταν στην θέση του συνοδηγού.
Στο σημείο του δυστυχήματος, εκτός από την Τροχαία και το ΕΚΑΒ βρέθηκαν και άνδρες της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των θυμάτων. Ο 30χρονος ήταν από τους Φιλίππους Καβάλας και η 19χρονη από τον Άγιο Αθανάσιο Δράμας. Για τα ακριβή αίτια του τραγικού συμβάντος διενεργείται προανάκριση από την Τροχαία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας.
- Καλογήρου: Αν δεν αλλάξει η Αριστερά τον νόμο περί ευθύνης υπουργών, δεν θα τον αλλάξει κανείς
- ΝΔ: Ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μυλόπουλος διώκεται για δεύτερη φορά
- Ο Καμμένος στα κεντρικά της Lockheed Martin για τα F-16