Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Νέα ονόματα στη λίστα με τα στελέχη που στηρίζουν Κασσελάκη

Newsroom
Newsroom

Για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Νέα ονόματα προστίθενται στη λίστα με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που στοιχίζονται πίσω από την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται από το γραφείο Τύπου του Στέφανου Κασσελάκη, πέραν όσων βουλευτών (νυν ή πρώην) του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. έχουν ήδη εκφράσει δημόσια την στήριξή τους στην υποψηφιότητά του, στήριξη στον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκφράσει και οι εξής (ασχέτως με την επιλογή τους την πρώτη Κυριακή):

Θάνος Μωραϊτης

Τάκης Χαρίτου

Μπέττυ Σκούφα

Σουλτάνα Ελευθεριάδου

Μαρίνα Χρυσοβελώνη

Λευτέρης Αβραμάκης

Σωκράτης Βαρδάκης

Ραλλία Χρηστίδου

Γιώργος Ντζιμάνης

Γιάννης Θεοφύλακτος

Μιλτιάδης Χατζηγιαννάκης

Χρήστος Μπγιάλας

Νίκος Παπαδόπουλος

Βασίλης Κόκκαλης

Καλλιόπη Βέτα

Οικονόμου Θανάσης

Κωνσταντινέας

Αυλωνίτου

Στογιαννίδης

Σιμορέλης

Χαρά Καφαντάρη

Αννα Βαγενά

Σημειώνεται ότι στη λίστα δεν συμπεριλαμβάνεται το όνομα του Γιάννη Μπουρνούς, ο οποίος σε δημόσια δήλωσή του εξέφρασε την στήριξη του στην υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη.

«Δεν θα κρύψω τη στάση μου, χωρίς καμία πρόθεση “καθοδήγησης”. Στον α’ γύρο στήριξα χωρίς κραυγές και εξαλλοσύνες, χωρίς διακηρύξεις-«σεντόνια» και μανιχαϊσμούς το Νίκο Παππά, όχι γιατί γνωριζόμαστε 25 χρόνια, αλλά γιατί αισθάνθηκα πιο κοντά στο πολιτικό πλαίσιο που έθεσε στο δημόσιο διάλογο ο Νίκος. Αύριο θα ψηφίσω σκεπτόμενος το παρόν και το μέλλον της παράταξης. Ένα από τα πολλά που έμαθα συμπορευόμενος 25 χρόνια με τον Αλέξη, είναι ότι αν θέλεις να παρέμβεις πρωταγωνιστικά στον πολιτικό ανταγωνισμό, πρέπει να έχεις στρατηγική-σχέδιο, αλλά ταυτόχρονα να παίρνεις και ρίσκα, πολιτικά και προσωπικά. Αν ήθελα «σιγουριές» άλλωστε, θα είχα επιλέξει προ πολλού το ΚΚΕ, τον μικροαστικό αριστερισμό, την ιδιώτευση ή κάποιο μοναστήρι», αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε ανάρτησή του και προσθέτει: «Με πλήρη συναίσθηση των δυσκολιών, αλλά και με την αισιοδοξία της βούλησης λοιπόν, αύριο θα στηρίξω τον Στέφανο Κασσελάκη. Και από Δευτέρα θα αγωνιστώ, όχι για να δικαιωθεί η επιλογή μου, αλλά για να δικαιωθεί η συλλογική ελπίδα».

Πηγή: enikos.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ