Εκστρατείας αγάπης για τον μικρό Εφραίμ

Εκστρατείας αγάπης για τον μικρό Εφραίμ

Χρειάζεται την στήριξη όλων

Εκστρατείας αγάπης για να σωθεί ο μικρός Εφραίμ Τσικούρης από την Καλυμνο. Ο μικρός βρίσκεται ήδη στην Βοστόνη με σκοπό να πραγματοποιήσει θεραπεία για το φραγμένου έντερο του και χρειάζεται την υποστήριξη όλων καθώς τα χρήματα που απαιτούνται ξεπερνούν τις 100.000 EUR.

Σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Ο μικρός μας Εφραίμ που παλεύει για να ζήσει, από τότε που γεννήθηκε με κλειστό έντερο, έφτασε ξανά στην Αμερική αρχές του χρόνου και ξεκίνησε άμεσα τις θεραπείες του.

Θα μείνει εκεί για πολύ καιρό, καθώς η θεραπεία του απαιτεί πολύ χρόνο και πολλές δοκιμές φαρμάκων, χωρίς να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ενός νέου χειρουργείου,  και γι αυτό οι γονείς του κάνουν νέα έκκληση για να σώσουν τον μονάκριβο γιο τους, καθώς τα έξοδα υπερβαίνουν πολύ την αρχική εκτίμηση. Για να μπορέσει να συνεχίσει ο Εφραίμ τις θεραπείες του πρέπει η οικογένεια να συνεισφέρει ακόμη 50.000EUR ! Πέρυσι για άλλη μια φορά γύρισαν πίσω άπραγοι, χωρίς να ολοκληρωθεί η θεραπεία , λόγω της έλλειψης των χρημάτων.

Ας βοηθήσουμε όλοι για να μην γυρίσει το παιδί χωρίς να ολοκληρώσει την θεραπεία του αυτή τη φορά !!!

Το μήνυμα της οικογένειας από την Αμερική : «Είμαστε για άλλη μια φορά εδώ και αυτό χαρις στον κόσμο και σας ευχαριστούμε πολύ γι' αυτό! … ο Εφραίμ μας ξεκίνησε ήδη τις εξετάσεις του και να λαμβάνει επιθετική θεραπεία. Κάποιες μέρες ο πόνος είναι τόσο αφόρητος που μελανιάζει… αυτές τις στιγμές εύχομαι να μπορούσα να πάρω εγώ αυτό τον πόνο και να μην υποφέρει το παιδί μου!!! Γιατί ο πόνος στο σώμα ξεχνιέται … αλλά από την ψυχή δεν σβήνει!!! Θέλω μόνο να δω το σπλάχνο μου καλά!!! Ήρθα σε αυτή τη ζωή για να είμαι η μαμά του Εφραίμ… σας ευχαριστούμε πολύ όλους για το ενδιαφέρον σας και την στήριξη σας!!! Κάνουμε έκκληση σε όλο τον κόσμο για να στηρίξει τον αγώνα μας γιατί το ποσό που πρέπει να καλύψουμε ξεπερνά κατά πολύ όσα είχαμε υπολογίσει πριν έρθουμε εδώ και δουν την κατάσταση του παιδιού ! Ξυπνάω και κοιμάμαι με τον φόβο ότι πάλι θα γυρίσουμε πίσω χωρίς να έχουμε κάνει ολοκληρωμένη την θεραπεία μας! Ευχόμαστε κανένα παιδάκι να μην γεννηθεί ποτέ ξανά με τέτοια προβλήματα υγείας και κανένας γονιός να μην χρειάζεται να συνοδεύει το παιδί του σε νοσοκομείο ,παρά μόνο για ευχάριστα! Παρακαλούμε πολύ οποίος θέλει και μπορεί φυσικά να βοηθήσει στον αγώνα που κάνουμε να καλύψουμε το ποσό που μας υπολείπεται για την πολύ σημαντική θεραπεία του παιδιού μας να κάνει κατάθεση στον κάτωθι λογαριασμό με αιτιολογία ΔΩΡΕΑ και το όνομα σας»

Οποίος μπορεί και θέλει να βοηθήσει μπορεί να χρησιμοποιήσει τους παρακάτω λογαριασμούς :

ALPHA BANK
IBAN : GR9401407010701002002029468
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Όταν κάνετε την κατάθεση θα γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ + ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ γιατί χρειαζόμαστε τα στοιχεία των δωρητών για τις αποδείξεις που πρέπει να γράψουμε.

PayPal
https://www.paypal.com/paypalme/childshappiness

Για κατάθεση από εξωτερικό:
IBAN : GR9401407010701002002029468
BENEFICIAR : CHILD ́ S HAPPINESS
BIC : CRBAGRAA
BRAND'S NAME : 701
ADDRESS : Egnatias 2, 54626, Thessaloniki
REFERENCE : Donation by + your full name

Μετά την κατάθεση πρέπει να επικοινωνήσετε είτε με μήνυμα inbox είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο info@paidikihara.com για την απόδειξη της δωρεάς σας.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ