Έκτακτη κυβερνητική σύσκεψη στο Μαξίμου στις 2 το μεσημέρι
Για την εξέλιξη και αντιμετώπιση των πυρκαγιών, την περίθαλψη των πληγέντων, τη λήψη αναγκαίων μέτρων, για τη φύλαξη των σπιτιών στις πληγείσες περιοχές και την αποκατάσταση των ζημιών
Υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, θα λάβει χώρα έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου στις 14:00, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές για την εξέλιξη και αντιμετώπιση των πυρκαγιών, την περίθαλψη των πληγέντων, τη λήψη αναγκαίων μέτρων, για τη φύλαξη των σπιτιών στις πληγείσες περιοχές και την αποκατάσταση των ζημιών.
Στη σύσκεψη θα μετέχουν οι Πάνος Σκουρλέτης, Πάνος Καμμένος, Νίκος Τόσκας, Παύλος Πολάκης, Σωκράτης Φάμελλος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Χρήστος Σπίρτζης, Ρένα Δούρου, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης και ο επικεφαλής της ΕΥΠ, Γ. Ρουμπάτης.
- Ραφήνα: Συγκλονίζει η μητέρα που ψάχνει τα παιδιά και τους γονείς της
- Μητσοτάκης: Η πατρίδα μας βιώνει μια ανείπωτη εθνική τραγωδία.
- Ράγισαν οι καρδιές τους αντικρίζοντας τόσο θάνατο