Ένσταση στη δίκη για το θάνατο του Σήφη Βαλυράκη: Τι υποστήριξε πραγματογνώμονας
Ο μάρτυρας υποστήριξε ότι την επίμαχη ώρα στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας, διακρίνεται ένα σκάφος και όχι δύο.
Συνέχεια δόθηκε σήμερα Πέμπτη (2/7) στη δίκη Βαλυράκη, όπου στο βήμα του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών βρέθηκε ένας διορισμένος πραγματογνώμονας - ειδικός στην ανάλυση ψηφιακών δεδομένων, ως μάρτυρας υπεράσπισης των δύο κατηγορουμένων για τον θάνατο του πρώην υπουργού από τα Χανιά Σήφη Βαλυράκη.
Άμεσα οι συνήγοροι της οικογένειας Βαλυράκη υποστήριξαν ότι ο μάρτυρας είναι αναξιόπιστος και υπέβαλαν αίτημα προς το δικαστήριο να εξεταστεί κατ' αντιπαράσταση με τον πραγματογνώμονα που έχει ορίσει η πλευρά του πρώην υπουργού, ο οποίος, κατά την κατάθεσή του, ανέλυσε και τεκμηρίωσε με στοιχεία ότι στη θάλασσα εκείνη την ημέρα υπήρχαν δύο σκάφη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μάρτυρας από την πλευρά του υποστήριξε ότι, από τις εικόνες που ανέλυσε και αφορούν την επίμαχη ώρα στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας, διακρίνεται ένα σκάφος και όχι δύο.
- «Καμπανάκι» για την ασφάλεια στις θαλάσσιες συγκοινωνίες μετά το περιστατικό στην Ελαφόνησο
- Γιάννης Ανδριανός: Η ανταγωνιστικότητα και η κοινωνική υπευθυνότητα μπορούν και πρέπει να συμβαδίζουν
- Επιστολή διαμαρτυρίας της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνη κατά της Trivago




