Επίθεση Κασσελάκη στους "11": "Εχουν πιάσει στασίδι στα κανάλια εναντίον των ίδιων των ψηφοφόρων"

Newsroom
Newsroom

Οργίλη αντίδραση του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σφοδρή επίθεση σε βάρος των έντεκα πρώην βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι αποχώρησαν από την Κουμουνδούρου και ετοιμάζονται να φτιάξουν τη δίκη τους Κοινοβουλευτική Ομάδα, εξαπέλυσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, τόνισε πως ο λαός έδωσε στον ΣΥΡΙΖΑ 47 βουλευτές, όχι 36. «Και μην ανησυχείτε που είμαστε πλέον 36 Βουλευτές. Η ηθική μας Κοινοβουλετική Παρουσία είναι και θα είναι 47 Βουλευτές – διότι αυτό επέλεξε ο ελληνικός λαός», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Το ότι μερικοί δεν σεβάστηκαν τον Κώδικα Δεοντολογίας που συνυπέγραψαν για να παραδώσουν τις έδρες τους.... Το ότι για μήνες δεν βγήκαν ΜΙΑ φορά στα κανάλια να κατηγορήσουν τις ύβρεις του συστήματος εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τώρα έχουν πιάσει στασίδι στα κανάλια εναντίον των ίδιων των ψηφοφόρων που τους ανέδειξαν σε βουλευτές.... Το ότι βάζουν τη φιλοδοξία πάνω από την κοινωνία... Αυτά τα γνωρίζει καλά ο ελληνικός λαός και ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ – και δεν πρόκειται να τους το συγχωρήσει», ανέφερε, πετώντας το γάντι στα πρώην στελέχη του κόμματος του.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ