Επίθεση με βιτριόλι: Δεν ζητεί ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας η Έφη Κακαράντζουλα

Επίθεση με βιτριόλι: Δεν ζητεί ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας η Έφη Κακαράντζουλα

Μπαίνει στην τελική της ευθεία η δίκη

Στην τελική ευθεία η δική για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου από την Έφη Κακαραντζούλα.

Επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Το πρωί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας άρχισε η αγόρευση του συνηγόρου υπεράσπισης της κατηγορούμενης με τον ο κ. Κεχαγιόγλου να αναφέρει πως η εντολέας του δεν ζητεί να της αναγνωριστεί το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας. Όπως είπε ο νόμος απαιτεί ο κατηγορούμενος να έχει προσπαθήσει να άρει τις συνέπειες της πράξης του, όμως η ιδιά δεν μπόρεσε να το πράξει.

«Αν και πολλές φορές ζήτησε συγγνώμη για την πράξη της, η εντολέας μου ακόμη και σήμερα χαρακτηρίζεται "αμετανόητη". Μην επηρεαστείτε από τον Τύπο», ανέφερε ο συνήγορος της κατηγορούμενης για την επίθεση με το βιτριόλι, Σάκης Κεχαγιόγλου, στην αγόρευσή του ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου (ΜΟΔ).

«Τι θα μπορούσε να κάνει; Να βοηθήσει οικονομικά για την αποκατάσταση της υγείας της Ιωάννας. Προέρχεται όμως από φτωχή οικογένεια, που δεν διαθέτει χρήματα. Η ίδια ζούσε μόνο με το μισθό της. Για το λόγο αυτό η υπεράσπιση δε θα ζητήσει το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κεχαγιόγλου.

Ο ίδιος δήλωσε για μια ακόμη φορά τη συμπάθεια του στην Ιωάννα, λέγοντας ωστόσο ότι δεν παύει να είναι υπερασπιστής. «Υπερασπιζόμαστε ανθρώπους και όχι αδικήματα» είπε ο συνήγορος της κατηγορουμένης προκαλώντας την αντίδραση της Ιωάννας. Τότε ο κ. Κεχαγιόγλου τόνισε: «Δεν ξεκινάμε καλά. Δεν ανέχομαι ούτε μπούλινγκ από κανένα. Σέβομαι το θύμα να σεβαστούν όλοι εδώ μέσα το ρόλο μου ως δικηγόρου υπεράσπισης».

Πρόσθεσε μάλιστα ότι  η εντολέας του πολλές φορές ζήτησε συγνώμη για την πράξη της, πλην όμως ακόμη μέχρι σήμερα χαρακτηρίζεται ως αμετανόητη.

 

Δείτε επίσης

Δίκη για βιτριόλι: Στα δικαστήρια Ιωάννα Παπαλιοσπύρου και Έφη Κακαράντζουλα

Επίθεση με βιτριόλι: Αγορεύουν σήμερα οι συνήγοροι υπεράσπισης

Πηγή: Έθνος

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ