Φθιώτιδα: Σκύλος της ΕΜΑΚ και drones στις έρευνες για τον εντοπισμό πατέρα και γιου που αγνοούνται

Newsroom
Newsroom

Οι δύο άνδρες αγνοούνται από το μεσημέρι της Τετάρτης ενώ ταξίδευαν οδικώς από Λαμία για Άρτα

Όσο περνούν οι μέρες αυξάνεται η αγωνία για τους δύο άνδρες που αγνοούνται από την Τετάρτη. Πρόκειται για πατέρα και γιο, 65 και 38 ετών αντίστοιχα, που τα ίχνη τους χάθηκαν ενώ ταξίδευαν με ένα μαύρο Peugeot από Λαμία για Άρτα, πιθανότατα μέσω της εθνικής οδού Θερμοπυλών – Αντιρρίου όπου επικεντρώνονται οι έρευνες.

Στις έρευνες συμμετέχει η 6η ΕΜΑΚ Πάτρας, με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο με το όνομα Δούκας, χτενίζοντας τις περιοχές όπου για τελευταία φορά εντοπίστηκε το στίγμα των κινητών τους.

Παράλληλα για την εύρεση των δύο αγνοούμενων χρησιμοποιούνται και μη επανδρωμένα αεροσκάφη drones της Περιφερειακής Διεύθυνσης Δ. Ελλάδος της Πυροσβεστικής, που έχει ως έδρα την Πάτρα.


Η 6η ΕΜΑΚ συμμετέχει στις έρευνες

Υπενθυμίζουμε ότι ο 65χρονος βρέθηκε στη Λαμία για να παραλάβει τον 38χρονο γιο του από το Γενικό Νοσοκομείο, καθώς νωρίτερα ο τελευταίος είχε σοβαρό ατύχημα στην περιοχή του Τυμφρηστού Φθιώτιδας.

Από εκείνο το χρονικό σημείο και μετά τα ίχνη τόσο του 38χρονου, όσο και του 65χρονου πατέρα του, έχουν χαθεί.

Η μητέρα και σύζυγος των αγνοουμένων, ανησύχησε και ειδοποίησε την αστυνομία, που έδωσε αμέσως σήμα σε όλες τις υπηρεσίες κατά μήκος της πιθανής διαδρομής αλλά και σε όμορες περιοχές.

Όπως αναφέρει το pelop.gr οι έρευνες εστιάζονται στο Μαραθιά και την Γλύφα Φωκίδας, εκεί όπου σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε για τελευταία φορά και το στίγμα των κινητών τους.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ