Γώγος: "Εστίαση υπό αυστηρούς κανόνες"

Γώγος: "Εστίαση υπό αυστηρούς κανόνες"

Ο καθηγητής Χαράλαμπος Γώγος αναφέρθηκε στο επόμενο βήμα, τους χώρους της εστίασης.

Υπέρ της περαιτέρω χαλάρωσης των περιορισμών αλλά με οριζόντιο τρόπο και με την προϋπόθεση ότι το αυστηρό κανονιστικό πλαίσιο μέσα στο οποίο θα γίνεται αυτή θα τηρείται, τάσσεται ο καθηγητής Παθολογίας και Λοιμωξιολογίας του πανεπιστημίου Πατρών και μέλος της επιτροπής λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας, Χαράλαμπος Γώγος σε συνέντευξή του στο CNN Greece.

Οι «ανάσες» που πήρε το ΕΣΥ τις τελευταίες εβδομάδες επέτρεψε το υπό όρους άνοιγμα της αγοράς την περασμένη Δευτέρα, γεγονός που επιτρέπει τον εμπορικό κόσμο της χώρας μας να αισιοδοξεί κάπως εν μέσω εκπτωτικής περιόδου.

Τώρα, όπως λέει ο Χαράλαμπος Γώγος, η επιτροπή είναι έτοιμη να παρακολουθήσει τις συνέπειες του ανοίγματος αυτού και, αφού τις αξιολογήσει, να προχωρήσει στο επόμενο βήμα.

«Το άνοιγμα των χιονοδρομικών κέντρων έχει λογική αφού είναι αποκλειστικά χειμερινή δραστηριότητα και φυσικά δεν μπορεί να γίνει χωρίς ελεύθερες μετακινήσεις αλλά και το άνοιγμα της εστίασης αν γίνει με μέτρο μπορεί να λειτουργήσει μια χαρά», τονίζει μεταξύ άλλων ο κ.Γώγος

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ