Χάθηκε 71χρονος στα βουνά της Υπάτης
Ο ηλικιωμένος όπως κάθε απόγευμα είχε βγάλει τα πρόβατά του για να βοσκήσουν σε κοντινή περιοχή και έκτοτε δεν τον έχει δει κανείς
Επί ποδός βρίσκονται πυροσβέστες της 7ης ΕΜΑΚ και αστυνομικοί για τον εντοπισμό 71χρονου που αγνοείται στην ευρύτερη περιοχή της Υπάτης.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία στο σημείο μετά από κλήση της αστυνομίας, βρίσκεται ειδικός σκύλος της 7ης ΕΜΑΚ με τον εκπαιδευτή του και ένα όχημα από το ΠΚ Αργυροχωρίου για τις έρευνες.
Η εξαφάνιση του 71χρονου δηλώθηκε στις αστυνομικές αρχές το πρωί του Σαββάτου (9/9) από την κόρη του. Ο ηλικιωμένος είναι από το Μεσοχώρι Υπάτης και όπως κάθε απόγευμα είχε βγάλει τα πρόβατά του για να βοσκήσουν σε κοντινή περιοχή. Έκτοτε δεν τον έχει δει κάποιος συγγενής ή φίλος του για αυτό και ειδοποιήθηκε η αστυνομία.
Πηγή: lamiareport.gr
- Επικοινωνία Πρ. Παυλόπουλου με τον δήμαρχο του Τάρμπον Σπρινγκς για τον κυκλώνα Ίρμα
- Αλ. Τσίπρας: Στόχος η οριστική έξοδος από την κρίση τον Αύγουστο του 2018
- Θεοδωράκης: Η εξουσία είναι σκυτάλη και όχι μαγκούρα για να στηρίζεσαι πάνω της