Χρυσοχοϊδης: Δεν θα αφήσουμε κανέναν να μεταδώσει τον κορωνοϊό

Χρυσοχοϊδης: Δεν θα αφήσουμε κανέναν να μεταδώσει τον κορωνοϊό

Το δικό του μήνυμα έστειλε μέσα από το twitter o υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, για την απαγόρευση κυκλοφορίας στην χώρα μας.

«Και σε αυτόν τον αγώνα που δίνει η Ελληνική Αστυνομία δεν θα υπάρξει αδύναμος κρίκος. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να μεταδώσει ανεύθυνα τον ιό. Εμείς θα κρατήσουμε την αλυσίδα της κοινωνίας στέρεη και ακέραιη» γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

Υπενθυμίζεται πως η ΕΛΑΣ ξεκινά και εφαρμόζει:
1. Αυστηρούς ελέγχους σε όλη τη χώρα από αυξημένες περιπολίες αστυνομικών, οι οποίοι, εκτός από την επιβολή του προστίμου των 150 ευρώ που προβλέπεται για τους παραβάτες, θα επιβάλλουν και σοβαρότερες ποινικές κυρώσεις που προβλέπονται από άλλες διατάξεις και επιφέρουν ακόμα και αυτόφωρα αδικήματα.

2. Θα υπάρχει επιτήρηση από αέρος σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, από ελικόπτερα της αστυνομίας και drone, από τα οποία θα ενημερώνονται οι επίγειες δυνάμεις και θα επεμβαίνουν για την βεβαίωση των παραβάσεων και την επιβολή των κυρώσεων.

3. Στα διόδια θα υπάρχουν πάρα πολύ αυστηροί έλεγχοι και όσοι προσπαθήσουν να περάσουν χωρίς να έχουν την ειδική άδεια θα υποχρεώνονται σε αναστροφή και επιστροφή στα σπίτια τους, συν το πρόστιμο των 150 ευρώ. Ή των άλλων κυρώσεων που προβλέπονται ανάλογα με την περίπτωση.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ