Η δρομέας και ο κολλητός της έκλεψαν την παράσταση!

Η δρομέας και ο κολλητός της έκλεψαν την παράσταση!

Η τετράποδη Πούμπα είναι γεννημένη αθλήτρια και το έχει αποδείξει πολλές φορές. Όλα ξεκίνησαν από την πλατεία της Υπάτης, όπου συνηθίζει να περνά τον χρόνο της, κάπου ανάμεσα στα τραπεζάκια της πλατείας παρέα με τους θαμώνες των καφέ. Σε μια τέτοια χαλαρή βόλτα, πριν από μερικά χρόνια γνώρισε μια παρέα δρομέων που είχαν φτάσει στην Υπάτη για να ανέβουν στην Οίτη. Εκείνη τους ακολούθησε και κάπως έτσι, ξεκίνησε ένας δεσμός συντροφικότητας και αγάπης με τους αθλητές.

Στα βήματα της και ο μικρότερος Πέτρος. Στην αρχή δυσκολεύτηκε, όμως μετά τη γερή προπόνηση, την έφτασε σε επιδόσεις.

Οι δυο τους δεν θα μπορούσαν να λείπουν και φέτος από τις προετοιμασίες των μονοπατιών, ακολουθώντας τα μέλη της Τραχίνα, ούτε από τις προπονήσεις και φυσικά ούτε  από την επίσημη διοργάνωση όπου συμμετείχαν σαν άψογοι μαραθωνοδρόμοι!

Στo βίντεο που ακολουθεί, η Ευδοκία Παπαϊωάννου, καταγράφει τους δύο ξεχωριστούς αθλητές στο Καπνοχώρι, στην τελική ευθεία για τον τερματισμό , να κόβουν ταχύτητα στον Σταθμό Ανεφοδιασμού των δρομέων. Βέβαια, οι δύο τετράποδοι δρομείς δεν χρησιμοποίησαν τα δροσερά νερά που είχαν ετοιμάσει τα μέλη του Συλλόγου Αινιάνες, για να ξεδιψάσουν, ως έμπειροι όμως μαραθωνοδρόμοι, βρήκαν τον δικό τους τρόπο για να δροσιστούν λίγο πριν «κόψουν το νήμα» του 14ου Μαραθώνιου της Οίτης και εισπράξουν το χειροκρότημα και τα χάδια των θαυμαστών τους!

Πηγή: lamianow.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ