“Ιανός” - Επί ποδός η Πολιτική Προστασία

“Ιανός” - Επί ποδός η Πολιτική Προστασία

"Stop" σε βαρέα οχήματα, σε εθνικές οδού λόγω "Ιανού"

Εκατοντάδες πυροσβέστες και υπάλληλοι εχουν ήδη λάβει θέσεις σε καίρια σημεία, από όπου αναμένεται να περάσει η κακοκαιρία.

 

 

 

 

 

Ο μηχανισμός της Πολιτικής Προστασίας είναι σε απόλυτη επιφυλακή, δήλωσε πριν από λίγο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς από το Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων σημείωσε ότι «ενεργοποιούμε όλο τον μηχανισμό για να συνδράμουμε στα θέματα διαχείρισης του κινδύνου που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τις επόμενες ώρες».

 

Ενημέρωσε επίσης πως απαγορεύεται, από σήμερα 9 το βράδυ, για 24 ώρες, η κυκλοφορία βαρέων οχημάτων, οχημάτων με τρέιλερ και λεωφορείων κατά μήκος του εθνικού οδικού δικτύου στους νομούς Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας, Ηλείας, Μεσσηνίας. Επισήμανε πως θα παραμείνει ανοικτή η Ολυμπία Οδός μέχρι να επαναξιολογηθεί αύριο το μεσημέρι.

 

 

 

Η πορεία του διαγράφει ο μεσογειακός κυκλώνας

Πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού για την εξέλιξη του φαινομένου, με τους ισχυρούς ανέμους και την βροχή έως 200 τόνους ανά στρέμμα.

 

 

 

Οι προβλέψεις των ειδικών για την ένταση του κυκλώνα

Πόσο δυνατό αναμένεται να είναι το χτύπημα του βαρομετρικού χαμηλού που ενσκήπτει στην χώρα

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ